Bútortervező

Fantasztikus újdonságunk, a 3 dimenziós bútortervező alkalmazás segítségével igazán egyedi bútort tervezhet magának. Rögtön láthatja, hogy fog kinézni új, egyedi igényei szerint gyártott bútora. Használata igen egyszerű, csak válassza ki az önnek tetsző kanapét vagy franciaágyat, és már indulhat is a tervezés! A kész bútort az AR technológia (augmented reality – kiterjesztett valóság) segítségével a saját lakásába illesztve is megtekintheti.

 

A szövetek kategóriái

Alapkategóriás szöveteink felár nélkül rendelhetők, a további kategóriákba tartozó szövetekért felárat kell fizetni. A feláras szöveteket a bútortervező alkalmazásban csillag jelöli. Könnyedén figyelemmel kísérhetjük az ár alakulását is: az ár a bútor méret szerinti árából és a szövetfelárból tevődik össze, ez utóbbit külön is kiírja a program. A szöveteket kategóriákra bontva találjuk meg. A kategóriákra többféle szűrő segítségével szűrhetünk: anyag szerint, ár szerint, ABC sorrendben, stb. Ujjunk segítségével húzzuk a kiválasztott szövetet vagy szöveteket a bútor kívánt részeire. Ezután megtekinthetjük elkészült bútorunkat minden oldalról: ujjaink segítségével körbeforgathatjuk a bútort. A + és – gombok segítségével nagyíthatjuk vagy kicsinyíthetjük az adott bútort.

Valódi, beszkennelt szövetek

A bútortervező valódi beszkennelt szövetekkel dolgozik, így igyekszik a színeket és a mintázatot a lehető legrealisztikusabb módon visszaadni. Így rögtön láthatjuk, hogy hogyan fog kinézni az adott bútor az adott szövetkombinációval. Azonban ne feledjük el, minden monitor beállítása más, és a szövetek színei a különböző fényviszonyok között is eltérhetnek, így javasoljuk azok személyes, bemutatótermi megtekintését. 

 

Kiterjesztett valóság

Ha a kamera ikonra lépünk, akkor megtekinthetjük az elkészített bútort a saját szobánkba illesztve. Irányítsuk a telefon kameráját a szoba kívánt részére, majd a + és – jelekkel illesszük a bútort a kívánt környezetbe.

 

Letöltés

Hasznos információk

Vásárlóink küldték

Fel