Rólunk

Megérkezett Magyarországra a Vamosi! A Vamosi elhozta a vadonatúj, eredeti olasz bútorokat Önöknek, melyeket kizárólag az Európai Unió területén, kézzel készít! Design kanapék és franciaágyak!

A Vamosi tervezőiroda Olaszország talán leginnovatívabb bútorbrandjét képviseli. Bár bútorai a hamisítatlan olasz designt testesítik meg, sokkal többre tör: igazán kozmopolitává kívánja tenni a bútortervezést. Az olasz stílust utánozni nem lehet, kecses, stílusos formái meghatározóak voltak és lesznek is a nyugati világ kultúrájában. Azonban a Vamosi ezt a formavilágot gondolta tovább, és átformálta a modern, európai elvárásoknak megfelelően. A hamisítatlan olasz formákat ötvözte a német precizitással és megbízhatósággal, a skandináv praktikummal és az angol biztonsággal. A Vamosi így elérhette, hogy bútorai küllemében tovább viszi a legnagyobb olasz tervezők hagyományait, viszont kényelmében, praktikus megoldásaiban és minőségében felveszi a versenyt a világ legmodernebb bútorgyártási trendjeivel. Mostantól létezik a praktikus olasz kanapé fogalma, ahol a tökéletes és könnyed formavezetéssel jól megférnek az ágyazhatósági funkciók, a legmodernebb mechanikai újítások, de akár a szabad méretezhetőség is. Így jöhetett létre ez az igazán egyedi és nagyon is kozmopolita bútormárka, melynek alapítója és managementje magyar vonatkozásokkal bír, gyártását és beszerzéseit kizárólag az Európai unió határain belül végzi, és utánozhatatlanul keveredik benne a méltán híres milánói design, az európai családok nagy részének elengedhetetlen praktikum, és a világ vezető innovációi.

Tervezze meg álmai bútorát világszinten egyedülálló és innovatív bútortervező applikációnk segítségével! Otthonából, kényelmesen megtervezheti egyedi bútorát, melyet webáruházunkban rögtön meg is rendelhet. Applikációnk segítségével mindenki a leginkább igényeire, saját ízlésére szabva rendelheti meg a számára legtökéletesebb bútort, akár méretében, akár a bútortervezőben megjelenő extra szövetválasztékot tekintve.

Bemutatótermünkben és outlet áruházunkban várjuk szeretettel Vásárlóinkat, akiket szakképzett tanácsadók segítenek a tökéletes bútor kiválasztásában. Kávézónkban átélhetik a hamisítatlan olasz kávéfogyasztás élményét, a legkisebbek szívébe pedig játszósarokkal szeretnénk vidámságot csempészni.

Tekintsék meg Facebook oldalunkat, ahol folyamatos akciókkal várjuk Önöket!

 

Vásárlóink küldték

Fel